CHEAP MONDAY
Tagad arī Latvijā nopērkami brenda Cheap Monday apģērbi!
Cheap Monday vēsture datējama ar 2004. gada martu, kad dienasgaismu ieraudzīja pirmie džinsi ar Cheap Monday logo. Bet ideja par Cheap Monday meklējama jau 2000. gadā, kad četri draugi atvēra savu second hand Stokholmas priekšpilsētā.
Veikalu sauca Weekend un tas strādāja tikai sestdienās un svētdienās. Bodes preču klāsts bija kokteilis no augstās modes un second hand. Puiši nosprieda, ka ir nepieciešams radīt pašiem savu džinsu brendu, kam būtu high-fashion dizains, bet pieejama cena un tā dzima ideja par Cheap Monday.
Dažu gadu laikā brends izauga un 2005. gada janvārī Cheap Monday jau piedāvājane tikai džinsus, bet pilnu apģērbu klāstu. Nu, re - un tagad Cheap Monday var nopirkt BOARDS.LV veikalā Bruņinieku ielā 29/31, Rīgā, kā arī BOARDS.LV internetveikalā.

Orientējoši cenas ir šādas - džinsu cena: 32.99 Ls, T-krekli cenās no 14.99, puišu pogājamie krekli ar garajām piedurknēm par 35.99 Ls. Cheap Monday ir 1500 veikali 30 valstīs un Latvijā BOARDS.LV ir vienīgais veikals, kur var to iegādāties, tāpēc tiekamies Rīgā, Bruņinieku ielā 29/31 ;)

Komentāri (41)
Pievienoja Bum 2010 gada 24. Jūnijs
Cheap Monday!
Varētu likties, ka beidzot beidzot boards.lv ir parādījies veikals ar pieklājīgākām cenām, bet tas pats apbēdinājums kas vienmēr :D
Nekas jāturpina vien cerēt!
Šajos laikos atdot 35Ls par kreklu liekas pat neērti. :(
Pievienoja Žanna 2010 gada 20. Jūnijs
Meitenēm pieejami šādi modeļi:http://www.boards.lv/lv/ishop/?openItem=34313&gender=woman&filter=1904
Pievienoja Iekritis aizā 2010 gada 20. Jūnijs
http://www.youtube.com/watch?v=pbVVEt8QylY
Pievienoja . 2010 gada 18. Jūnijs
būs arī šie?
http://www.cheapmonday.com/#collections/collection-ss10/jeans/tight/tight-stonewash-f/news/customized-party?start=3
Pievienoja Auseklis 2010 gada 18. Jūnijs
Tātad tavs alternatīvais viedoklis ir "He-he! Es redzēju lētāk. Expensive monday. He-he!"? Nu nezinu.. Varbūt paturi pie sevis?
Redz kā, nebūtu es sācis, varbūt tagad Tu nejustos tik varens?
Ir tā interesanti slēpties aiz visādiem segvārdiem.
Bet nu jā, pats aizsāku.
Nekas, šī laikam ir pēdējā reize, kad šeit lieki runāju.
Bet varu garantēt, ka šī vasara būs karsta un īstā jautrība tikai sāksies.
Pievienoja Auseklis 2010 gada 18. Jūnijs
jauks sarkasms.
man patīk. ;)
Pievienoja Alma pater 2010 gada 18. Jūnijs
Kādas pārmērības, kāda slikta attieksme?

"Uzvedība ir ļoti līdzīga lielajām ASV monopola korporācijām, kas pārņem pasauli."
Es jūtu, ka tu esi vienkārši izcils makro/mikroekonomikas eksperts, kas spēj sazīmēt visprecīzākas analoģijas.
Jā, protams, boards.lv pienākums būtu balstīt konkurentus un virzīt potenciālos pircējus uz citiem veikaliem - galu galā visi boards.lv ekonomiskie procesi jau no sākumā gājuši kā pa sviestu, visas vienošanās ar brendu izplatītājiem nākušas pašas (piemēram, Volcom WITP pats uzradās Rīgā, nevis "Tallinā ar 5 skeitšopiem"), publiskais tēls radās uz rokas mājienu un valsts ir tik ārkārtīgi pretimnākoša, ka augsnes sagatavošana citu veikalu ienākšanai tirgū būtu pats labākais gājiens tupmākas darbības saglabāšanai. Varbūt vienkārši aizvērt veikalu un atlaist darbiniekus, tā lai citiem ir ērtāk? Ja nemāki ienākt tirgū, tad tavs bizness arī nebūs dzīvotspējīgs - ej kaplē bietes.
Tev nešķiet, ka Latvijā ir nedaudz savādāka ekonomiskā situācija, sabiedrības attieksme pret skeitu un atbilstošo subkultūru, kā arī pašu indivīdu skaits ir.. citādāks? Nav atšķirību? Nejau veikals izveidojis šādu vidi.
Tātad tavs alternatīvais viedoklis ir "He-he! Es redzēju lētāk. Expensive monday. He-he!"? Nu nezinu.. Varbūt paturi pie sevis?
Tavs debilais biedrs ņaud par to, ka skeitšopus vada skeiteri, nevis biznesmeņi un tu pretējai pusei pārmet utopismu? ..reālā pasaule my ass.
Nu, bet jāteic tev milzīgs paldies par to, ka vadā parastos ļaudis pa džinsu cenu intriģējošo aizkulišu līkločiem. Doa pieci!
Pievienoja Auseklis 2010 gada 17. Jūnijs
Lāci, viss jau ir ok, ko tu saki, bet pārmērībās arī nevajag ieiet.
Te jau drīzāk ir runa par veikala attieksmi, nevis cenām.
Uzvedība ir ļoti līdzīga lielajām ASV monopola korporācijām, kas pārņem pasauli.
Interesanti, kā Tallinā var eksistēt vienlaicīgi vairāk kā 5 skeitšopi (atvainojos, nezinu precīzu skaitu, tikai aptuvenu), bet mums te ir viens veikals.lv uz visu Latviju?
Labi, šī tēma īstenībā ir izsmelta.
Ne es, ne Mikus, nepārliecinās jūs par mūsu viedokļu pareizību, bet mēs vairāk uzturam līdzsvaru starp utopiju un reālo pasauli, padarot vienkāršajiem ļaudīm, kas īpaši šajās lietās neiedziļinās, vieglāku pieeju alternatīvam viedoklim par notiekošo.
Kā saka, nav ļaunuma bez labuma (un otrādi).
WE KEEP YIN AND YANG IN BALANCE.
Pievienoja Ātrais 2010 gada 17. Jūnijs
Lācis vnk :*:*:*
Pievienoja Alma pater 2010 gada 17. Jūnijs
Salasījušies modernie antikapitālistiskie indigo bērni, kuri "cīnās ar sistēmu" un ir visādi citādi orģināli un forši. Viss jau būtu jauki, ja tik tajās galvās nebūtu sūdi.
Izskatās, ka puikām nav skaidra jebkura veikala darbība un funkcijas. Centīšos īsi un saprotami. Jā, precēm tiek uzlikts noteikts uzcenojums, bet tas tiek darīts, lai uzturētu telpas, samaksātu darbiniekiem algas un varētu iepirkt jaunās sezonas preces pietiekoši plašā sortimentā. Jā, vari iepirkt tās pašas preces par zemāku cenu no eBay'a vai no kuprainā onkuļa žiguļa bagāžnieka, bet nevarēsi šis preces piemērīt, apmainīt, nebūs nekāda veida garantijas un nebūs labiekārtotas telpas ar feiniem pārdevējiem. Ja preču cenas neatbilst tavai priktspējai, tad, piedod, bet pukstēšana internetā tev neļaus iegūt preces lētāk - tāpat kā es neeju pie Bentley dīleriem un nečīkstu, ka viņi "aborzeļi sukas" šitādu naudu prasīt par mašīnu, kuru es gribētu iegādāties lētāk.. un galu galā, brīvais tirgus - negribi, nepatīk? - nepērc, neej uz to veikalu un neej tajā mājas lapā.
Ja jāmāca tik elementāras lietas, tad varbūt vajadzētu pātraukt dauzīt tās tukšās galvas pret cietiem priekšmetiem vai vismaz publiski nedemonstrēt savu darīgo atpalicību internetā? Savus mamzeļu "man nepatīk" argumentus varat ielocīt pakaļās, tizleņi.
Ja ir privātas antipātijas pret kādu darbinieku, tad varbūt ir vērts pacensties, lai tavas neapmierinātības izpausmes sasniegtu īsto personu?
.. un Mikus. Ak, dārgais, dārgais Mikus!
1) Es stipri apšaubu, ka kāds "stiļaga" grib līdzināties tādam šmurgulim kā tev.
2) Pieskati, ko raksti, mēslu vabole, citādi var gadīties, ka kāds tev pašam "iespļauj sejā" un tad nāksies prasīt mammai kabatas naudu plāksterīšiem, kas rotāti ar Vinniju Pūku. Braukā ar savu pagali, sūds, un nesmirdi. Šiška atradies..