Boards.lv internetveikals

Izspārdīšanas cenas!

Lielā preču izspārdīšana

Boards.lv atlaides

Nixon Valentīndiena

Iepriecini tuvāko

Circle Pit Shows

Mac Beth atbalstīti koncerti

Boards.lv internetveikals

Izspārdīšanas cenas!

Lielā preču izspārdīšana

Boards.lv atlaides

Nixon Valentīndiena

Iepriecini tuvāko

Circle Pit Shows

Mac Beth atbalstīti koncerti

Sponsor me uzvarētājs Arnolds Brālēns

Boards.lv konkurss Sponsor me ir noslēdzies!

Nedēļas nogale pagāja ne tikai Ride It Summer Jam noskaņās, bet arī izvēloties Sponsor Me konkursa uzvarētāju. 

Jāsaka godīgi, ka labāko izvēlēties nebija nemaz tik viegli, jo daudziem konkursa dalībniekiem bija ļoti līdzīgs skeitošanas līmenis. Šajā gadījumā par labu nostrādāja dalībnieka harisma un atšķirīgais stils, tāpēc varam paziņot, ka Sponsor Me konkursa uzvarētājs ir Arnolds Brālēns. Raujam vaļā šampjus un svinam!

hipijs.jpg - 58.45 KB

Arnolds tagad tiks pie jauniem skeitošanas apaviem un mēs ceram, ka arī nākotnē mums izveidosies patīkama sadarbība. 

Te vari iečekot uzvarētāja video: 

http://uk.youtube.com/watch?v=WIP6mPnrOHM  

Pateicamies visiem, kas piedalījās un izrādīja interesi par konkursu un no sirds apsveicam  Arnoldu ar uzvaru!

Rakstiet blogus, skeitojiet un tiekamies Boards.lv :) 

Komentāri (55)

a kad buus naakamais sponsor me ?

Neimanis arii piedaliijaas?? Un vinhu nepanheema?? ja taa, tad riktiigs publiskais FUI

patiesībā man arī ir jautājums..
pēc kādiem kritērijiem tika vērtēts uzvarētājs, ja pilnīgi jebkuram, kas ir redzejis Mārtiņa Neimaņa video ir skaidrs, ka viņam ir daudz labāks stils, lielāks triku krājums, triki switchaa un vnk augstāks līmenis?

Anyway-saakums vnk labais.. visi tie manual triki un k-flip b-slide.. daudzi taadus trikus nemaz nemaak.. vispaar neesmu redzeejis, ka kaads taadus taisa... taa tureet!!

es neesmu iespējams, ka nav, bet varēji jau pacensties kkur aizbraukt, bet nu pox :D

Tu laikam neesi bijis Koknesē... ;)
Te nav daudz vietu, kur braukāties.

anyway tīri labi, bet triki atkārtojas.. vaidzēja biš labākus spotus nevis vislaik pa boxinu un kikeri

man bija tāds
http://www.youtube.com/watch?v=EtoTKtqLTn0

divi drosmiigie censonhi jau ir ielikushi linkus uz saviem sponsor me video :) bet cik veel diez truukst?

Login

aizmirsi paroli? reģistrēties

Boards.lv jautā

Kas notiks 11. februārī Žagarkalnā?