Genro meklējumi 2.daļa

Varbūt kāds vēl atceras iepriekšējo rakstu . īsumā, čalis nozaga mp3 un negrib atdot. Ilgu debašu rezultātā, ar šo indivīdu tika sarunāts satikties otrdien, tas ir 20. jūlijā. Uz satikšanos protams Genro neatnāca. Sarunāju satikties nākošajā dienā, un arī šoreiz viņš mani piekāsa-tika sarunāta satikšanās pie bruņurupuča. (diezgan labs spots-5 steiri), aptuveni pēc stundas gaidīšanas, viņš man paziņoja ka brauc jau mājās un atkal nebūs. Manuprāt nekas vairs neatliek, kā braukt uz Saulkrastiem un meklēt viņa dzīves vietu. Ja kāds satiek šo indivīdu-http://www.draugiem.lv/friend/?fid=3522545 , pasveiciniet no manis, un droši varat ņemt viņa komplītu, kameru, somu un apģērbu :)
Paldies par atsaucību! (raksts ir tiem kam interesē, ja nepatīk vienmēr var ignorēt :)

Komentāri (41)
Pievienoja raino 2010 gada 7. Septembris
cirkam jauns pavērsiens :DDDhttp://uzmetejs.lv/?l=2&item_id=10&article_id=154
Pievienoja Pača 2010 gada 31. Jūlijs
piemīlīga bilde
Pievienoja nevajag 2010 gada 28. Jūlijs
Genādij, tu maldies, interese par šiem blogiem ir pat ļoti liela ;)
Pievienoja OppY 2010 gada 24. Jūlijs
Ieraksti komentāru-pasvītro un ieraksti vēl pāris izsaukuma zīmes.
Vēl labāk, izlasi rakstu.
"(raksts ir tiem kam interesē, ja nepatīk vienmēr var ignorēt :)"
Un ir pat ļoti vērts rakstīt. Tie Latvijas skeiteri, kas apmeklē boards.lv blogus, zinās ka Genro ir zaglis. Mana motivācija ir manas mantas atgūšana, par kuru konkrētais indivīds izsakas, ka ir pazaudējis, bet visdrīzāk pleijeris ir pārdots vai samainīts. Genro vairākas reizes piečakarēja mani, un tas arī viss, tagad skype lūdzas lai dzēšu blogu laukā, bet nevar pat ierasties uz satikšanās vietu. Kad būs laiks, griezīšos attiecīgajās iestādēs-pagaidām viss notiek civilizētā ceļā.
Pievienoja xxx 2010 gada 24. Jūlijs
Ai ja tu būtu kaut vecāk pa pāris gadiem saprastu ka te rakstīt nau vērts un tu apkauno pats sevi.
Tas attiecas uz abiem.!!!!
Tak ir iestādes kur tu vari griesties. Nevis te ko marinēt.
Pievienoja ligzda 2010 gada 24. Jūlijs
Gribeji mani pazemot, noniecinat ka tadu hujzin ko?
tada gadijuma man pohuj!
cel talak savus blogus un esi kruts!
kope vel vairak bildes
nebrinos kas taisa tos viltus profilus
Pievienoja ligzda 2010 gada 24. Jūlijs
klatenberg-beidz blatot! un beidz lietot!
oppy- liec mieru ,un netaisi tos blogus boards.lv
nevienam ta pat tas nav interesanti!
Pievienoja OppY 2010 gada 24. Jūlijs
XXX, ja tu iedziļinātos problēmu un latviešu valodas gramatikā trešajām klasēm, arī tu saprastu ka Oppy nav raksta autors. Iepriekšējā rakstā-http://boards.lv/lv/blog/users/article.php?id=104499 (links tiem kas nemāk uzspiest uz saites), beigās ir pievienota informācija kā sazināties ar mani, tad varam parunāt par vecumu un ja vari palīdzēt sameklēt Genro, noder jebkāda informācija :)
Pievienoja xxx 2010 gada 24. Jūlijs
OPPYS tak ir sīkais ko viņš viņam dzīvē izdarīs?
Pievienoja Auseklis 2010 gada 23. Jūlijs
samierinies, OPPY.
Tev nāksies vienkārši atrast viņa jebaļņiku ar savu dūri.