Bezgalīgais stāsts Biedzies.
Šis stāsts jau kkur dzirdēts : Aizgāju uz trešo stāvu pabraukāties un satiku tur Teni Dimantu, kas piedāvāja safočēties. Man jau ar pašam patīk smuki kadrējumi, tāpēc nevarēju atteikt.

Nedaudz ietegoju šnīkas uz sienas ar vīliem.

Šis ir labs spots lai izbaudītu bs overkrūku.

Gaismiņa no vienas vietas lien ārā, lai labāks balans.

Easy cheesy swich flipendo nobeigumam.
Piektdien jautrs pasākums plānojas turpat, notiekti jāaiziet...bet tagad vēl Vefs jāiebraukā jo tūlīt būs ciet. Ļoti skumji, jo parciņš tāds vairs nebūs nekur.
Zinātnieki no kosmosa ar infrasarkano staru kameru nofočēja, kā izskatās, kad pilnā ātrumā brauc pa VEF bowlu.

Šis attēls arī vislabāk raksturo šo parciņu - Bezgalīgas iespējas. Tātad nebeidzmais stāsts. Diemžēs arī tam pienācis gals.
Un 'vel kas ... skeitbordā bieži nākas satapties ar bailēm, ne tikai skeitbordā, protams... tad nu es šodien interesantu izteicienu biju sastapis - Cilvēki baidās ar to, kas nav dieviem.

Nedaudz ietegoju šnīkas uz sienas ar vīliem.

Šis ir labs spots lai izbaudītu bs overkrūku.

Gaismiņa no vienas vietas lien ārā, lai labāks balans.

Easy cheesy swich flipendo nobeigumam.
Piektdien jautrs pasākums plānojas turpat, notiekti jāaiziet...bet tagad vēl Vefs jāiebraukā jo tūlīt būs ciet. Ļoti skumji, jo parciņš tāds vairs nebūs nekur.
Zinātnieki no kosmosa ar infrasarkano staru kameru nofočēja, kā izskatās, kad pilnā ātrumā brauc pa VEF bowlu.

Šis attēls arī vislabāk raksturo šo parciņu - Bezgalīgas iespējas. Tātad nebeidzmais stāsts. Diemžēs arī tam pienācis gals.
Un 'vel kas ... skeitbordā bieži nākas satapties ar bailēm, ne tikai skeitbordā, protams... tad nu es šodien interesantu izteicienu biju sastapis - Cilvēki baidās ar to, kas nav dieviem.

Komentāri (2)
Pievienoja Slepkava 2012 gada 16. Februāris
Maksimalizējies!
Pievienoja Kārlis Bogustovs 2012 gada 16. Februāris
Kvalitatīvi!